Se teamet
LinkedIn logoPortrett av Vilde Jensen, Digital markedsfører og innholdsprodusent

Vilde Jensen

Digital rådgiver og innholdsprodusent

Vilde jobber som digital rådgiver og innholdsprodusent hos oss og har god kompetanse og erfaring innen media, kommunikasjon og PR.

Hun har en stødig penn og er spesielt god på smarte innholdsstrategier for SEO og sosiale medier. Vilde brenner for at all kommunikasjon i digitale flater settes i sammenheng med den digitale kundereisen for å finne, vinne og beholde målgruppen.

Dette jobber

Vilde

med

Digital markedsføring
Teknologi og utvikling
UX og tjenestedesign

Labs hjelper barn i hele verden å lære på sitt eget språk

Visste du at 617 millioner barn og ungdom verden over ikke kan lese? En av årsakene til dette, er at mange av dem ikke har tilgang til læringsressurser og bøker av høy kvalitet på et språk de forstår.

Les mer om løsningen her

Innsikt og analyse
Digital markedsføring

Merkevarebygging og økt salg

Bergenfest er en musikkfestival som arrangeres hvert år i Bergen. Festivalen produseres og driftes av Bergen Live, som er landets største konsertarrangør utenfor Oslo.

Les mer om løsningen her

ARTIKKEL

Utpekte seg som svært talentfull

Vi er svært takknemlige over å ha fått Astrid Stendal med på laget!

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Intervju med en av våre nyeste ansatte

Vi er svært fornøyd med å ha fått Ragnhild Berge med på laget! Ragnhild er en erfaren digital markedsfører med spisskompetanse innen betalt annonsering på Google og i sosiale medier. I tillegg har hun utdanning innen grafisk design, webdesign og programmering. Hos oss er Ragnhild med på hele den digitale kundereisen!

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Slik kan blogging føre til flere leads

Mange bedrifter benytter gode artikler eller blogginnlegg for å tiltrekke seg nye besøkende til nettsiden sin. Dette kan være et svært effektivt virkemiddel for å gjøre besøkende på nettsiden om til leads til din salgsavdeling. Les om hvordan! 

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Hva er Content Marketing?

Lurer du på hva Content Marketing er og hvorfor du bør prioritere det? Her forteller vi om fordelene ved Content Marketing, og hvilke formater og kanaler du kan benytte. 

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Skrive e-bok? Dette må du tenke på!

Ønsker du å skrive en e-bok eller en nedlastbar guide for bedriften din, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Her er noen tips til hva du må tenke på!

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

5 grunner til hvorfor bedriften din bør bruke LinkedIn

Om vi sammenligner med andre sosiale medier, blir LinkedIn ansett som en mer formell og profesjonell kanal. Lurer du på hvorfor bedriften din bør benytte seg av plattformen? Vi gir deg fem gode grunner!

Les hele artikkelen her