Se teamet
LinkedIn logoPortrettbilde av Stine Karlsen, Tjenestedesigner i Labs

Stine Karlsen

Tjenestedesigner

Stine har jobbet med design, konseptutvikling og kommunikasjon siden 1997. Hun er designutdannet med påbygning innen ledelse, merkevareledelse og Design Thinking. Hun er et sterkt bindeledd mellom kunde og byrå.  Hun har erfaring som byråleder, kursholder, foredragsholder og mentor innen forretningsutvikling, og leder innen prosessmetodikk. Stine er blid, inkluderende, fleksibel og resultatorientert.

Dette jobber

Stine

med

UX og tjenestedesign
Teknologi og utvikling
Strategi og organisasjon

Modernisering av kunde-opplevelse og prosjektstyring

Modernisering og effektivisering av kjerneprosessene i CCB Yard Services.

Les mer om løsningen her

Innsikt og analyse
UX og tjenestedesign
Teknologi og utvikling

Forbedret brukeropplevelse

Hver dag har NDLA besøk av 80.000 lærere og elever som skal finne frem til relevant innhold blant 22.000 sider med fagartikler og oppgaver. Labs bidrar med å forbedre brukeropplevelsen i tjenesten.

Les mer om løsningen her

UX og tjenestedesign
Teknologi og utvikling

Cutters

Hvordan introdusere økt produktkompleksitet og videreføre selvbetjent kjøp i salongene uten å komme i konflikt med kundeløftet ? Labs fikk muligheten til å hjelpe Cutters med denne problemstillingen.

Les mer om løsningen her

Digital markedsføring
UX og tjenestedesign
Teknologi og utvikling

Gi gaven videre

Sommeren 2019 startet det som skulle bli et pro bono prosjekt hvor vi jobbet mot en løsning for å fremme bærekraft ved å redusere mengden meningsløse firmagaver.

Les mer om løsningen her

ARTIKKEL

Slik gir tverrfaglighet bedre kundeopplevelser

Googler du tverrfaglighet, finner du mange artikler som forteller deg at de mest effektive teamene er satt sammen av ulike mennesker. Ulikhet i kompetanse og personlighet skaper best resultat. Men tverrfaglighet kan være både kronglete og tidkrevende, fordi det tar tid og krefter å være ulike.  Kan tjenestedesign gjøre prosessen enklere? Jeg ser på noen viktige premisser for å jobbe tverrfaglig.

Les hele artikkelen her