Se teamet
LinkedIn logoPortrettbilde av Ragnhild Berge, Senior digital rådgiver

Ragnhild Berge

Senior rådgiver og fagansvarlig Display og Video, Digital Markedsføring

Ragnhild jobber som senior digital markedsfører, og har spisskompetanse på betalt annonsering i Google. Hun styrer den digitale markedsføringen for flere kunder med et godt helhetsperspektiv og en smart tilnærming til måloppnåelse. Ragnhild har både utvikler- og grafisk bakgrunn, og har gode analytiske ferdigheter.

Dette jobber

Ragnhild

med

Ragnhild Berge
is now working on some exciting projects which once are ready will be listed here.

ARTIKKEL

Viktige suksessfaktorer for å lykkes med Google Ads

Mange kjøpsreiser starter i dag hos Google. Og selv om det er vanskelig å finne nøyaktige tall på hvor mange søk det er snakk om, kan vi anta at det er flere millioner søk daglig i Norge. Det sier seg derfor selv at det er viktig å være tilstede i det øyeblikket en kunde søker etter et produkt eller en tjeneste som du tilbyr.

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

YouTube-annonsering: Dette må du tenke på

Har du en god video som du ønsker å bruke til markedsføring og lurer på hvilke muligheter som finnes på YouTube? Vi forteller deg om noen av viktigste metodene og hva du bør tenke på.  

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Slik fungerer markedsføringskanalene dine sammen

Har du et bevisst forhold til hvordan markedsføringskanalene dine fungerer sammen for å skape salg og konverteringer for bedriften din? Her forklarer vi noen av modellene som kan brukes for å vurdere hvordan kanalene jobber sammen.

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

5 tips for hvordan du kan forbedre din ROAS i Google

Lurer du på hvordan du kan øke avkastning på annonsekronene du bruker i Google Ads? Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan forbedre din ROAS!

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Hva koster det å annonsere på Google?

Uansett om du er en stor eller en liten bedrift lønner det seg å være tilstede når en potensiell kunde aktivt søker etter en vare eller tjeneste du tilbyr. Det er viktig at du ikke går glipp av viktig trafikk til din nettside eller nettbutikk! 

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Digital markedsføring: Vanskelige ord, enkelt forklart!

Synes du det er mange vanskelig ord innen digital markedsføring? Vi har laget en mini-ordbok som forklarer noen nøkkelord- og uttrykk. 

Les hele artikkelen her