Se teamet
LinkedIn logoPortrettbilde av Petter Johnsen, Senior digital rådgiver og Inbound spesialist i Labs

Petter Johnsen

Seniorrådgiver og Inbound-spesialist

Petter er senior digital rådgiver og fagansvarlig for Inbound strategi hos oss. Han har lang erfaring innen markedsføring - både fra markedsavdelinger i en rekke bedrifter, og som strategisk rådgiver. Petter hjelper våre kunder med nå sine mål gjennom planlegging, gjennomføring og analyse av digitale strategier og kampanjer.

Dette jobber

Petter

med

Digital markedsføring
Innsikt og analyse

Merkevare- og omdømmebygging i en internasjonal bransje

Digitale, kommersielle markedsføringsstrategier har ikke vært så utbredt innen logistikkbransjen som i en del andre bransjer. Men Wallenius Wilhelmsen leder an!

Les mer om løsningen her

ARTIKKEL

Hvorfor bør du jobbe med Account Based Marketing (ABM)?

Account Based Marketing (ABM) er en svært målrettet og fokusert vekststrategi. Les om hvorfor du bør prioritere å jobbe med dette!

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Hva er Account Based Marketing (ABM)?

Lurer du på hva Account Based Marketing (ABM) er? Vi gir deg en innføring i ABM og belyser hvorfor du som jobber med å skape vekst i din bedrift, bør prioritere det.

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Digital markedsføring - hva er det egentlig?

Lurer du på hva digital markedsføring er og hvordan du effektivt kan benytte deg av det? Vi gir deg en innføring!

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Hva koster det å annonsere på Facebook?

Høsten er tiden for budsjettering! Ønsker du å utnytte Facebook som markedføringkanal på nye måter, bør du ha et riktig budsjett som samsvarer med dine mål. Men hva er så et riktig budsjett? Her kommer våre beste tips for å estimere Facebook-budsjettene dine for 2017.

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Rekordtall fra Facebook. Har blitt viktigere for bedrifter i Bergen.

I går kveld overrasket Facebook markedet med suverene tall: Veksten til selskapet er nå intet mindre enn imponerende. Bare det siste året har annonseinntektene vokst med hele 63%, mens de når mer enn 1,1 milliarder brukere hver dag. Annonsørene strømmer til. Mer enn 1.000 bedrifter i Hordaland annonserer nå på Facebook.

Les hele artikkelen her

ARTIKKEL

Dette er forskjellen på ROAS og ROI

Når du hører snakk om hvordan du bør måle avkastning på dine markedsføringsaktiviteter, blir ofte forkortelsene ROI og ROAS brukt om hverandre. Men hva er egentlig forskjellen og hvilken bør du bruke?

Les hele artikkelen her