Se teamet
LinkedIn logo

Laure Molnes

Seniorrådgiver og fagansvarlig Google Marketing Platform

Laure jobber som senior digital rådgiver hos oss, er fagansvarlig for Google Marketing Platform og er stasjonært i Ålesund. Hun har blant annet en mastergrad i markedsføring og elektronisk handel, og er spesialist på Google Marketing Platform. I tillegg har Laure lang erfaring innen søkemotoroptimalisering - både teknisk og innholdsmessig.

Dette jobber

Laure

med

Digital markedsføring
Teknologi og utvikling
UX og tjenestedesign

Labs hjelper barn i hele verden å lære på sitt eget språk

Visste du at 617 millioner barn og ungdom verden over ikke kan lese? En av årsakene til dette, er at mange av dem ikke har tilgang til læringsressurser og bøker av høy kvalitet på et språk de forstår.

Les mer om løsningen her

Digital markedsføring

Økt lønnsomhet med datadrevet markedsførings-strategi

Da Santander Norge fikk sin egen Google Marketing Platform var de i stand til å ha full kontroll på egne kampanjer og sporingsdata og markedsavdelingen fikk bedre innsikt i kampanjer.

Les mer om løsningen her

Digital markedsføring
Innsikt og analyse

Merkevare- og omdømmebygging i en internasjonal bransje

Digitale, kommersielle markedsføringsstrategier har ikke vært så utbredt innen logistikkbransjen som i en del andre bransjer. Men Wallenius Wilhelmsen leder an!

Les mer om løsningen her

ARTIKKEL

3 good reasons to buy the Google Marketing Platform

Many middle-size businesses to bigger companies come to us to inquire about the Google Marketing Platform. As an official reseller of the platform in the Nordics, we feel the responsibility to guide you through the pros and cons of having your own platform.

Les hele artikkelen her