Søkemotorannonsering

Vi jobber med søkemotoroptimalisering (SEO) for å oppnå synlighet, både organisk og betalt, for kundene våre.

Hva er søkemotorannonsering?

Ved å annonsere i søkemotorene, som for eksempel Google eller Bing, treffer man ofte forbrukeren når de aktivt søker etter et produkt eller en tjeneste. Å jobbe med synlighet i søkemotorene handler om å bli funnet når potensielle kunder søker etter noe som du leverer. Dette kan du oppnå ved å søkemotoroptimalisere innholdet ditt (organisk), eller som i dette tilfelle – jobbe med betalt synlighet.

Hvorfor bør bedriften din benytte søkemotorannonsering?

Mange kjøpsreiser starter i dag hos Google, og det sier seg selv at det er viktig å være tilstede i det øyeblikket en kunde søker etter et produkt eller en tjeneste som du tilbyr. Søkemotorannonsering er ofte noe av det mest lønnsomme formen for markedsføring fordi du treffer potensielle kunder som allerede er i kjøpsmodus.

Søkemotorannonsering er også en svært målbar form for markedsføring. Det er lett å måle kostnaden knyttet til hver enkelt handling gjort på dine nettsider, enten det er “kjøp”, “meld meg på nyhetsbrev” eller “kontakt oss”.

Dette kan vi hjelpe deg med:

For å lykkes med Google Ads kreves det høy kompetanse og erfaring. I Labs har vi lang erfaring med Googles annonseverktøy – Google Ads, og vi jobber strategisk innenfor hele Googles nettverk:

・Søkemotorannonsering
・Tekst- og bildeannonsering i displaynettverket
・Google Shopping
・Videoannonsering

Vil du vite mer?