Verdiskapende digital markedsføring

Vi er et stort fagmiljø som leverer tjenester innen digital markedsføring til kunder over hele landet.

Strategi

Strategi er vesentlig for å stake ut kursen og få alle avdelinger til å gå i takt. Vi støtter våre kunder med utvikling av strategi for å skape de smarte taktiske planene som gir gode kundeopplevelser og vekst.

3 cogs in 3 different colors

Markedsstrategi

For å jobbe med gode markedsplaner og smarte tiltak innen digital kommunikasjon og markedsføring bør bedriften ha en skikkelig markedsstrategi. Gjennom vårt rammeverk for markedsstrategi jobber vi tett med våre kunder for å bygge et velfungerende fundament.

Inbound strategi

I en digitalisert forretningsverden vil samhandlingen mellom alle avdelinger som har kundekontakt få en økende betydning. "Inbound" er en vekststrategi som bygger på at vi optimaliserer kundereisen på tvers av salg, marked og service. Informasjonsdeling og en helhetlig forståelse av kundereisen er nøkkelen til en vellykket Inbound strategi.

Inbound Strategy: Sales, Marketing and Service

Operativ digital markedsføring

Den operative delen av digital markedsføring består av flere dype fagfelt. Det er viktig å få til et godt samspill mellom kanaler og virkemidler, og ha god kontroll på hvordan vi skal måle suksess. Vi hjelper dere med helheten av tjenester eller der hvor skoen måtte trykke.

SEO

Søkemotoroptimalisering, også kalt SEO (Search Engine Optimization), handler om å få nettsidene dine til å rangere best mulig i søkemotorer, som for eksempel Google. En god rangering betyr at søkemotoren presenterer innholdet og nettsiden din foran annet innhold i samme søk.

Les mer om SEO

Sosiale medier

Sosiale medier handler om å være sosial og alle de sosiale mediene gir en unik mulighet til å kommunisere med målgruppen din. Med en god strategi og plan for innhold og annonsering lar du ikke konkurrentene ta en sterkere posisjon enn deg. Vi hjelper deg med å lage smarte strategier som gir merkevaren din synlighet.

Les mer om sosiale medier

Søk

Det er viktig å treffe forbrukerne når de søker etter et produkt eller en tjeneste. Vi hjelper deg med å være tilstede og synlig i kjøpsprosessen!

Les mer om søk

Display & Video

Video og bannerannonser har en bred rekkevidde og kan hjelpe deg med å markedsføre merkevaren din ved å skape bevissthet omkring tjenesten eller produktet ditt, trigge nysgjerrigheten og skape leads.

Les mer om display & video

Innhold

Vi kan hjelpe din bedrift med analyse, optimalisering av nettsider, utarbeiding av innholdsstrategier og innholdsproduksjon.

Les mer om innhold

Måling av effekt

Markedsaktiviteter og andre tiltak mot kundene dine bør gi verdi for både kunden din og deg. Gjør jevnlig webanalyse slik at du med de riktige signalene kan måle effekten av det kunden og du gjør.

Les mer om måling av effekt

Sjekk ut flere av våre prosjekter

Digital markedsføring
Teknologi og utvikling
UX og tjenestedesign

Labs hjelper barn i hele verden å lære på sitt eget språk

Visste du at 617 millioner barn og ungdom verden over ikke kan lese? En av årsakene til dette, er at mange av dem ikke har tilgang til læringsressurser og bøker av høy kvalitet på et språk de forstår.

Les mer om løsningen her

Digital markedsføring

Økt lønnsomhet med datadrevet markedsførings-strategi

Da Santander Norge fikk sin egen Google Marketing Platform var de i stand til å ha full kontroll på egne kampanjer og sporingsdata og markedsavdelingen fikk bedre innsikt i kampanjer.

Les mer om løsningen her

Vil du vite mer?