LinkedIn i Norge i dag

LinkedIn er et sosialt nettverk for profesjonelle yrkesutøvere og blir ofte brukt for å bygge nettverk og få kontakt med nye ressurser. Mange bruker også plattformen for å holde seg oppdatert. Har du en profil på LinkedIn, vil denne fremstå som en digital CV som ligger tilgjengelig for alle. LinkedIn skiller seg derfor ut, i forhold til Facebook, Instagram og Snapchat, og fremstår som en mer profesjonell og formell kanal. I følge Ipsos har 28 prosent av den norske befolkningen en profil på LinkedIn. Som bedrift kan du også opprette en egen bedriftsside hvor du legger ut informasjon og deler nyheter.

Hvorfor burde bedriften din benytte seg av LinkedIn?

Som bedrift kan det lønne seg å bruke LinkedIn aktivt som kanal. Siden denne plattformen oppfattes som profesjonell, vil dette kunne gi positive assosiasjoner til bedriften din. Slik egner LinkedIn seg godt til merkevarebygging. Har du en god bedriftsside, vil du kunne bli prioritert hos Google og dermed komme høyere opp i søkeresultater.

LinkedIn er også en god kanal å annonsere på. Her kan du spisse budskapet ditt mot riktig målgruppe og for eksempel målstyre mot spesifikke stillingstitler, ferdigheter eller utdanning. Stillingsannonser fungerer for eksempel utmerket på LinkedIn og kan hjelpe deg med å finne de rette kandidatene.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Vi har lang erfaring med digital markedsføring og kan hjelpe deg med de fleste aspekter ved kommunikasjon og betalt annonsering på LinkedIn:

Strategi
・Målgruppeanalyser
Innholdsproduksjon
・Kampanjeplanlegging og kampanjekjøring
・Kurs og opplæring i LinkedIn Ads