Instagram i Norge i dag

Instagram er en gratis foto-delingstjeneste og sosial plattform hvor du kan legge ut og dele bilder. I følge Ipsos har 52 prosent i Norge en profil, og det er i overvekt kvinner som bruker kanalen. 9 av 10 kvinner i aldersgruppen 18-29 år har nemlig en profil. Ønsker du å for eksempel markedsføre deg mot kvinner, kan bedriften din ha en stor fordel av å ta en tydelig posisjon på Instagram.

Hvorfor burde bedriften din benytte seg av Instagram?

Dersom du ønsker å skape engasjement rundt merkevaren din, kan Instagram være en relevant kanal å benytte seg av. Her får du vist deg frem til nye målgrupper – da bruk av «hashtag» kan gjøre til at du blir synlig for dem som søker etter noe som er relatert til dine produkter eller tjenester. Instagram er en fin kanal for merkevarebygging, og fungerer visuelt godt som en plattform hvor man kan hente inspirasjon.«Stories» er en funksjon på Instagram som baserer seg på historiefortelling. Ved hjelp av betalt annonsering vil du kunne rette budskapet eller historiefortellingen din mot spesifikke målgrupper og skape bevissthet, engasjement og konvertering. Markedsføring på Instagram har mange likheter med markedsføring på Facebook – og blir styrt via samme verktøy, nemlig Facebook Business Manager.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Vi har lang erfaring med digital markedsføring og kan hjelpe deg med de fleste aspekter ved kommunikasjon og betalt annonsering på Instagram:

Markedsstrategi
・Målgruppeanalyser
Innholdsproduksjon
・Kampanjeplanlegging og kampanjekjøring
・Kurs og opplæring i Facebook Business Manager (som også brukes for Instagram)