Hva er Inbound Marketing?

Inbound Marketing er en helhetlig markedsføringsmetode som handler om å tiltrekke deg potensielle kunder gjennom relevant innhold, og gjøre besøkende om til leads gjennom å begeistre dem over tid. Formålet er å øke salg og omsetning gjennom å «fange» potensielle kunder tidlig i kjøpsreisen. Leadsgenerering er dermed et viktig stikkord. Labs er sertifisert HubSpot-partner, som er et av markedets ledende verktøy for nettopp Inbound Marketing.

Vi hjelper deg med:

LeadsgenereringHubspot

Hvorfor er Inbound Marketing viktig?

Alle kjøpsreiser har blitt gjenstand for en enorm digitalisering de siste årene. Det handler derfor om å bli funnet digitalt og servere relevant informasjon til potensielle kunder – enten du vil skape oppmerksomhet eller bygge kunnskap. Å ringe «kalde» telefoner har blitt stadig mer utfordrende. En god strategi for leadsgenerering vil derfor kunne effektivisere selgerens hverdag. Inbound Marketing viser seg ofte å være et effektivt virkemiddel i en god digital markedsstrategi som har fokus på vekst.

Hva vil Inbound Marketing gi din bedrift?

Gjennom effektiv Inbound Marketing kan bedriften din ta posisjon i alle deler av kjøpsreisen til kundene dine, og dermed øke lojalitet og omsetning.

Inbound Marketing hjelper deg med å:
・Øke trafikken til nettsiden
・Gi deg flere kvalifiserte leads
・Få en høyere konvertering og en sterkere merkevare