Facebook i Norge i dag

«Alle» har i dag en profil på Facebook og de fleste bruker mye tid på denne kanalen hver eneste dag. I følge Ipsos har 81 prosent av nordmenn over 18 år en Facebook-profil og av disse bruker 82 prosent plattformen daglig. Vi ser derfor at de aller fleste bedrifter har en stor fordel av å ta en tydelig posisjon på Facebook – som samsvarer med sin kommunikasjons- og markedsstrategi.

Hvorfor burde bedriften din benytte seg av Facebook?

Facebook er en god kanal å bruke for å skape engasjement rundt merkevaren din og dialog med dine potensielle kunder – du får vist deg frem til nye målgrupper, samtidig som du kan styrke forholdet til dine allerede eksisterende kunder.

Bedriften din kan oppnå gode, dokumenterte resultater ved å markedsføre seg gjennom Facebook. Facebook er nemlig en plattform som gir deg mulighet til å treffe eksakte målgrupper ved hjelp av betalt annonsering. Her kan vi spisse budskapene mot relevante grupper, for eksempel basert på demografi, geografi, interesser eller arbeidsgiver. Vi kan også målstyre annonseringen mot dem som har foretatt en handling – besøk nettsiden vår, meldt seg på nyhetsbrev eller lagt noe i handlekurven. Dette kalles «remarketing».

Annonsering på Facebook er veldig fleksibelt, men fungerer absolutt best om du har klart for deg hva du vil oppnå. Ønsker du å skape bevissthet, engasjement eller konvertering? Sådan er Facebook en treffsikker kommunikasjonskanal som fungerer som en trafikkgenerator til nettsiden din.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Vi i Kalibrert har lang erfaring med Facebook og kan hjelpe deg med de fleste aspekter ved kommunikasjon og betalt annonsering:

・Strategi for sosiale medier
・Mediestrategi / Kanalmiks
・Målgruppeanalyser
Innholdsproduksjon
・Kampanjeplanlegging og kampanjekjøring
・Kurs og opplæring i Facebook Business Manager / Ads Manager