Consulting

Gode kundeopplevelser er grunnlaget for bærekraftige konkurransefortrinn. Vi vet hvordan teknologi, trender og digitalisering endrer spillereglene og hjelper deg med å avdekke hvor de egentlige verdiene finnes.

Nøkkelen til suksess ligger i å forstå samspillet mellom hva du leverer, hvordan du produserer og hvem du leverer til. Labs har kunnskap innenfor strategi, teknologi, markedsføring og endringsledelse. Denne kunnskapen bruker vi sammen med kundene våre, for å skape vinnere i morgendagens marked.

Forstå nåsituasjonen

Vet du egentlig hva kundene dine opplever og har behov for?

Bygg den teknologiske grunnmuren

Hvordan bruker du data du allerede har, og hvilke data trenger du for å skape framtidig verdi?

Skap den digitale organisasjonen

Er organisasjonen klar for fremtiden?

Gjennomfør endringene

All endring er krevende. Høy endringstakt og superrask teknologisk utvikling gjør digitale transformasjoner enda mer krevende.

Les mer om Consulting

Hvordan vi jobber

Vi tror på skreddersøm. Ingen kunder er like og ingen organisasjoner har samme forutsetninger. I stedet for å komme med en ferdigsydd metode, møter vi kundene våre med nysgjerrighet og et oppriktig ønske om å forstå deres unike situasjon og behov.

Vil du vite mer?

Sjekk ut flere av våre prosjekter

Strategi og organisasjon
Teknologi og utvikling

Å skape verdi på nye måter

Som del av et strategisk arbeid med å utvikle nye inntektsstrømmer, besluttet Fjordkraft å lansere en markedsplass. Gjennom markedsplassen vil Fjordkraft skape verdi for sine kunder og for selskapet.

Les mer om løsningen her

Strategi og organisasjon

Lansering av trådløst bredbånd over mobilnettet

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Les mer om løsningen her