Vi er Labs.Marketing!

2020 blir et spennende år for oss i Keyteq og Kalibrert! Fra januar fusjonerte  Kalibrert med Keyteqs avdeling for digital markedsføring, og sammen er vi nå Labs.Marketing. 

Hvordan skrive en god artikkel?

Mange bedrifter benytter gode artikler eller bloggposter for å tiltrekke seg nye besøkende til nettsiden sin. Vi gir deg noen tips til hvordan du kan skrive en god artikkel!

Slik øker du konverteringer på Facebook-annonsene dine

Får du ikke ønsket effekt av Facebook-annonseringen din? Her er noen tips til hvordan du kan øke antall konverteringer!

5 tips for hvordan du kan forbedre din ROAS i Google

Lurer du på hvordan du kan øke avkastning på annonsekronene du bruker i Google Ads? Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan forbedre din ROAS!

Slik kan blogging føre til flere leads

Mange bedrifter benytter gode artikler eller blogginnlegg for å tiltrekke seg nye besøkende til nettsiden sin. Dette kan være et svært effektivt virkemiddel for å gjøre besøkende på nettsiden om til leads til din salgsavdeling. Les om hvordan! 

Digital markedsføring - hva er det egentlig?

Lurer du på hva digital markedsføring er og hvordan du effektivt kan benytte deg av det? Vi gir deg en innføring!

Har du kontroll på de negative søkeordene dine?

Vi gir deg tips til hvordan du kan oppnå høyere klikkrate og lavere kostnad ved å ha kontroll på dine negative søkeord i Googles annonsesystem.

Hvorfor bør du bruke konverteringsoptimalisering på Facebook?

Lurer du på hva konverteringsoptimalisering av Facebook-annonser er, og hvorfor du bør benytte deg av det? Vi forteller deg om fordelene og hva du bør tenke på!  

Hva er Marketing Automation?

I en tid hvor bedrifter er opptatt av digitalisering og effektivisering av ulike deler av driften, reises også spørsmålet: finnes der smarte måter å automatisere min markedsføring på? Her forteller vi om noen av mulighetene Marketing Automation gir.

Utpekte seg som svært talentfull

Vi er svært takknemlige over å ha fått Astrid Stendal med på laget!

YouTube-annonsering: Dette må du tenke på

Har du en god video som du ønsker å bruke til markedsføring og lurer på hvilke muligheter som finnes på YouTube? Vi forteller deg om noen av viktigste metodene og hva du bør tenke på.  

5 ting du bør vite om søkemotorannonsering

Søkemotorannonsering handler om betalte tekstannonser i søkemotorer som Google og Bing, og er ofte en svært effektiv måte å skape synlighet på. Her er fem ting du bør vite om denne type annonsering!