5 tips for hvordan du kan forbedre din ROAS i Google

Lurer du på hvordan du kan øke avkastning på annonsekronene du bruker i Google Ads? Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan forbedre din ROAS!

Slik kan blogging føre til flere leads

Mange bedrifter benytter gode artikler eller blogginnlegg for å tiltrekke seg nye besøkende til nettsiden sin. Dette kan være et svært effektivt virkemiddel for å gjøre besøkende på nettsiden om til leads til din salgsavdeling. Les om hvordan! 

Digital markedsføring - hva er det egentlig?

Lurer du på hva digital markedsføring er og hvordan du effektivt kan benytte deg av det? Vi gir deg en innføring!

Har du kontroll på de negative søkeordene dine?

Vi gir deg tips til hvordan du kan oppnå høyere klikkrate og lavere kostnad ved å ha kontroll på dine negative søkeord i Googles annonsesystem.

Hvorfor bør du bruke konverteringsoptimalisering på Facebook?

Lurer du på hva konverteringsoptimalisering av Facebook-annonser er, og hvorfor du bør benytte deg av det? Vi forteller deg om fordelene og hva du bør tenke på!  

Hva er Marketing Automation?

I en tid hvor bedrifter er opptatt av digitalisering og effektivisering av ulike deler av driften, reises også spørsmålet: finnes der smarte måter å automatisere min markedsføring på? Her forteller vi om noen av mulighetene Marketing Automation gir.

Utpekte seg som svært talentfull

Vi i Kalibrert er svært takknemlige over å ha fått Astrid Stendal med på laget!

YouTube-annonsering: Dette må du tenke på

Har du en god video som du ønsker å bruke til markedsføring og lurer på hvilke muligheter som finnes på YouTube? Vi forteller deg om noen av viktigste metodene og hva du bør tenke på.  

5 ting du bør vite om søkemotorannonsering

Søkemotorannonsering handler om betalte tekstannonser i søkemotorer som Google og Bing, og er ofte en svært effektiv måte å skape synlighet på. Her er fem ting du bør vite om denne type annonsering!

Hvorfor er leads viktig for din bedrift?

I våre dager skjer det en enorm digitalisering av kundereisen, også innen business-to-business. Gjennom å være tilstede i flere av disse fasene i kundereisen, kan du skape verdifulle leads til din bedrift!  Her forteller vi deg de viktigste grunnene til hvorfor leadsgenerering blir viktigere fremover! 

Hva er Content Marketing?

Lurer du på hva Content Marketing er og hvorfor du bør prioritere det? Her forteller vi om fordelene ved Content Marketing, og hvilke formater og kanaler du kan benytte. 

Inhouse eller outsourcing av markedsføringstjenester?

Skal du gjøre det selv og investere i kompetanse innen digital markedsføring eller sette arbeidet bort til et byrå? Eller kombinere dette? Vi setter søkelys på fordeler, ulemper og suksesskriterier ved de ulike modellene.