Trenger din bedrift å digitalisere tradisjonelle salgsprosesser?

Petter Johnsen

For mange bedrifter som driver tradisjonelt og oppsøkende salg har Korona-utbruddet utløst flere store spørsmål: Hva gjør vi når selgerne våre ikke lenger kan gjøre sine tradisjonelle salgsmøter? Og når årets store messe der kontakter knyttes plutselig blir kansellert? Hvordan kan vi effektivisere tiden selgere bruker på administrative handlinger og salgsarbeid?

Slik kan du spare tid og penger på produksjon av bannere

Ole Andreas Helland

Mange bedrifter bruker mye tid og ressurser på å lage bannere til sin annonsering, enten til kampanjer i nettaviser direkte eller i sine programmatiske kampanjer. Her er tre fordeler ved å bruke bannere med dynamisk innhold!

Programmatisk bannerannonsering: skal du velge Google Display Ads eller DV360?

I Googles annonseplattformer kan du kjøre programmatiske kampanjer. Bruker du allerede Google Ads for dine bannerannonser, men lurer på om du skal gå over på DV360 i Google Marketing Platform? For å gjøre det litt enklere å ta en beslutning på hvilken plattform du skal velge, trekker vi frem de mest essensielle forskjellene. 

3 good reasons to buy the Google Marketing Platform

Laure Molnes

Many middle-size businesses to bigger companies come to us to inquire about the Google Marketing Platform. As an official reseller of the platform in the Nordics, we feel the responsibility to guide you through the pros and cons of having your own platform.

Hva gjør du med selskapets digitale strategi i disse korona-tider?

Lise Jæger

Flere av kundene og bedriftene vi er i kontakt med om dagen er usikre på hvordan de skal agere med tanke på kraft og investering i digitalisering, tjenesteutvikling og markedsføring. Mange har brukt foregående uke på å vurdere situasjonen, men er fortsatt svært usikre. Vi deler noen betraktninger!

Markedsføring i 2020 – vil du være illusjonist eller vitenskapsmann?

Lise Jæger

Har markedsavdelingen din kultur for å være mest vitenskapelige eller skaper dere illusjoner uten å vite om markedsføringen faktisk virker? 

Vi er Labs.Marketing!

Vilde Jensen

2020 blir et spennende år for oss i Keyteq og Kalibrert! Fra januar fusjonerte  Kalibrert med Keyteqs avdeling for digital markedsføring, og sammen er vi nå Labs.Marketing. 

Hvordan skrive en god artikkel?

Vilde Jensen

Mange bedrifter benytter gode artikler eller bloggposter for å tiltrekke seg nye besøkende til nettsiden sin. Vi gir deg noen tips til hvordan du kan skrive en god artikkel!

Slik øker du konverteringer på Facebook-annonsene dine

Preben Helle

Får du ikke ønsket effekt av Facebook-annonseringen din? Her er noen tips til hvordan du kan øke antall konverteringer!

5 tips for hvordan du kan forbedre din ROAS i Google

Lurer du på hvordan du kan øke avkastning på annonsekronene du bruker i Google Ads? Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan forbedre din ROAS!

Slik kan blogging føre til flere leads

Vilde Jensen

Mange bedrifter benytter gode artikler eller blogginnlegg for å tiltrekke seg nye besøkende til nettsiden sin. Dette kan være et svært effektivt virkemiddel for å gjøre besøkende på nettsiden om til leads til din salgsavdeling. Les om hvordan! 

Digital markedsføring - hva er det egentlig?

Petter Johnsen

Lurer du på hva digital markedsføring er og hvordan du effektivt kan benytte deg av det? Vi gir deg en innføring!