2020 blir et spennende år for oss i Keyteq og Kalibrert! Fra januar fusjonerte  Kalibrert med Keyteqs avdeling for digital markedsføring, og sammen er vi nå Labs.Marketing. 

2020 blir et spennende år for oss i Keyteq og Kalibrert! Fra januar fusjonerte  Kalibrert med Keyteqs avdeling for digital markedsføring, og sammen er vi nå Labs.Marketing. 

- Det er utrolig kjekt å endelig kunne dele nyheten om at vi fusjonerer.  For oss betyr dette nye kollegaer, nye lokaler og nytt selskap. Vi gleder oss veldig, sier daglig leder i Kalibrert, Lise K. Jæger. Hun blir også daglig leder i Labs.Marketing.

Ambisjonene for det nye selskapet er å bygge et stort fagmiljø som leverer tjenester innen digital markedsføring til kunder over hele landet. 

Mer enn dobler antall ansatte

Keyteq, som siden 2003 har levert tjenester innen nettutvikling, har de siste årene bygget opp en stor avdeling innen digital markedsføring. Denne avdelingen slåes sammen med Kalibrert, og sammen blir vi 18 ansatte.

- Både Vivie Bjørnstad, som blir operasjonell leder i Labs.Marketing, og jeg gleder oss veldig til å samle disse dyktige personene under samme tak. Hver for oss har vi begge hatt et genuint ønske om å skape resultater gjennom smart digital kommunikasjon og moderne annonseteknologi. Det vil vi fortsette med, sier Lise.

Det nye selskapet vil inngå i Labs-familien sammen med Keyteq, Digitality og Keyteq Marketing Technologies. Labs er en samling av spesialister innen rådgivning, design, teknologi, markedsføring og analyse. Her jobbes det på tvers av strategi, teknologi, markedsføring og endringsledelse. 

Ser kun spennende fordeler

Én av de store fordelene for Kalibrert ved å slå seg sammen, at vi fremover vil kunne tilby større kompetanse på Google Marketing Platform. Dette vil gjøre oss i stand til å kunne se mer helhetlig på kundereisen og bruke kunders data på smartere måter. 

- Google Marketing Platform er et verktøy som samler flere av programmene til Google. Dette gjør det enklere å måle, optimalisere og jobbe systematisk med markedsføring på tvers av kanaler. Flere i Kalibrert vil på nyåret jobbe mer med denne plattformen. 

Fra vår side er Kalibrert HubSpot Gold-partner, og vi leverer ulike tjenester til en rekke kunder - innen for eksempel innholdsmarkedsføring, Marketing Automation og effektivisering av salgsprosesser. 

- For kundene våre betyr dette at vi i Labs.Marketing samlet sett kan komme til bordet med et langt sterkere tjenestetilbud til både eksisterende og nye kunder. I tillegg har vi enda flere dyktige personer å spille på og lære av, noe jeg kun ser på som et stort pluss, avslutter Lise.

Har du spørsmål knyttet til fusjoneringen? Ikke nøl med å ta kontakt. Informasjon om lokaler og annet praktisk informasjon kommer på nyåret!  

{{cta('81bfa7bf-3c6e-44f4-ade3-9e250e623f52')}}