Vi er svært takknemlige over å ha fått Astrid Stendal med på laget!

Vi er svært takknemlige over å ha fått Astrid Stendal med på laget!

Astrid har to bachelorgrader ved Handelshøyskolen BI i Bergen - én i markedsføring og én i økonomi. Mens hun skrev på den siste bacheloroppgaven sin, begynte hun å jobbe hos oss på deltid. Nå jobber Astrid på fulltid som digital markedsfører!

Kan du fortelle litt om dine erfaringer?

- Jeg startet arbeidskarrieren med en deltidsjobb på Telia Amanda i Haugesund. Etter noen måneder fikk jeg tilbud om å være assisterende butikksjef, og dette ga meg mye verdifull erfaring. Her hadde jeg blant annet ansvaret for reklamasjon, mottak av nye varer, oppsett i butikk, generell drift av butikken og salgsopplæring med deltidsansatte. Jeg deltok også på ulike salgsmøter. I 2016 flyttet jeg til Bergen for å studere, og jobbet da deltid på Telia Vestkanten. 

Når og hvorfor ble du interessert i digital markedsføring?

- Da jeg jobbet fulltid i Telia var vi veldig opptatt av at butikken skulle være synlig på digitale plattformer, og vi fikk blant annet administrere Telia Amanda sin Facebook-konto. Dette ga virkelig mersmak, og jeg synes det var spennende å jobbe med merkevarebygging og se hvordan vi tiltrakk oss flere kunder ved å være synlig i sosiale medier. Jeg valgte derfor å begynne på markedsføringsledelse - både på bakgrunn av de erfaringene jeg gjorde meg, men også fordi fagene på BI virket både lærerike og utfordrende. 

BB2R9585-1

Hva er dine arbeidsoppgaver?

- Jeg jobber med annonsering og kampanjekjøring i sosiale medier og Google for våre kunder. Dette innebærer kontinuerlig testing og analysering, noe som passer meg veldig bra. Hverdagen er variert, noe som jeg trives godt med. 

Du tok først markedsføring. Hvorfor ønsket du å bygge videre med økonomi og administrasjon?

- Jeg valgte å bygge videre med økonomi for å ha flere muligheter da jeg var ferdig, både i forhold til jobb og en eventuell masterutdanning. På BI er de flinke til å legge opp muligheten for en bachelorgrad nummer to, og jeg fikk dermed tatt denne på kun ett år. Kombinasjonen med markedsføring og økonomi gjør at jeg får en stor bredde, og jeg interesserer meg virkelig for begge fagområdene. Jeg må likevel si at jeg er utrolig fornøyd med å få jobbe innen markedsføring nå!

Hvordan ser du på fremtiden?

- Det blir veldig spennende fremover, og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å fortsette å lære mye fremover. Kalibrert gir store utviklingsmuligheter, og det er noe jeg virkelig setter pris på. Jeg gleder meg til å bli så god som jeg kan! Det er virkelig en glede å få jobbe med så flinke og hyggelige kollegaer som har stort fokus på kunnskapsdeling og læring. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø, noe jeg setter stor pris på!