Les om våre erfaringer fra vårt første år i drift!

Da iProspect la ned sitt Bergenskontor på forsommeren i fjor, startet flere av de ansatte opp for seg selv. Takket være lojale kunder og dyktige medarbeidere gikk oppstarten over all forventning. Med stort engasjement var fem personer i full gang med å få Kalibrert på beina i løpet av sommeren 2016.

Nå har Kalibrert akkurat feiret sin ett-årsdag. I løpet av dette året har det skjedd mye, vi har ansatt nye medarbeidere og fordoblet antall kunder. Vi har kunder fra en mengde ulike bransjer, noe som er både utfordrende og spennende. I løpet av en arbeidsdag promoterer vi alt fra fisk og proteser til bredbånd og forsikring. Fellesnevneren for alle våre kunder er ønsket om å skape resultater gjennom digital markedsføring, enten det er merkevarebygging, økt trafikk til nettsider eller salg i nettbutikk. Det beste er når nye, kreative løsninger fungerer på en effektiv og målbar måte for våre kunder!

 

Fordeler og ulemper med å være liten

I Kalibrert er vi enige om at noe av det morsomste med å være liten og egenstyrt er evnen til å reagere raskt på nye muligheter. Vi har kort vei fra idé til testing, og vi tester gjerne de nyeste verktøyene uten å måtte vente på en større organisasjon. Slik blir vi mer fleksible og foroverlente. Vi er en tett sammensveiset gjeng som drar i samme retning; alle jobber med fokus på å gjøre kundene fornøyde gjennom resultatene vi skaper. Vi er også svært fornøyde med utrolig flinke og hyggelige samarbeidspartnere, kunder og kollegaer.

Det som er mest utfordrende med å være liten er å klare å begrense seg i forhold til hva vi skal levere av tjenester. Vi har lyst å gjøre alt, og vet vi kan få det til, men av og til er det bedre å spille ballen til noen andre. Her ser vi verdien av gode samarbeidspartnere rundt oss. Det er også utfordrende med å få tid til utvikling av egen merkevare og selskap. Dette håper vi å få mer tid til i høst. 

 

Nytt kontorfellesskap

På nyåret flyttet vi inn i nye lokaler på Bryggen. Her deler vi kontorer med Brandity og STI Norway, med glimt i øyet kaller vi oss for ”Media Bryggen”. Sammen kan vi levere en spennende helhet av tjenester fra merkevarestrategi basert på innsikt og analyse av kundebehov (Brandity), skape resultater gjennom digital markedsføring (Kalibrert) til inntektsøkning gjennom bedre mestring av salgsprosessene dine (STI). Her har vi skapt et givende miljø, både faglig og sosialt.    

 

Tanker om fremtiden

Vi ser svært positivt på fremtiden. I løpet av høsten har vi full bemanning, og vi er da klare til å både hente flere kunder og gi kundene våre enda bedre oppfølging. Det skjer mye fremover som vil påvirke både måten vi jobber på og tjenesteområdene vi jobber innenfor. Blant annet stemmesøk, automatisering av tjenester (ulike bots og marketing automation) og den nye personvernlovgivningen som kommer i 2018. Alt dette gjør at det blir enda viktigere enn før å holde seg oppdatert for å kunne ivareta kundene våre på en best mulig måte.

 

Vi ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

 

Gjengen i Kalibrert