Foto: Hordalandsfotball v/ Odd Løvset. Vi er veldig fornøyde med å ha fått Ingrid Ryland med på laget!

Foto: Hordalandsfotball v/ Odd Løvset.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått Ingrid Ryland med på laget!

Ingrid jobber som digital markedsfører hos oss på deltid. Dette er fordi hun i tillegg jobber som profesjonell fotballspiller på Sandviken IL, hvor hun spiller både venstre- og høyreback.

Kan du fortelle litt om dine erfaringer?

- Jeg var litt i villrede på hva jeg ønsket å gjøre, men bestemte meg for å begynne på en bachelorgrad i markedsføring ved Handelshøyskolen BI Bergen. Det viste seg å være helt rett for meg, og jeg storkoste meg de tre årene. Deretter søkte jeg meg inn på en mastergrad, hvor jeg fokuserte på strategi og ledelse i kombinasjon med markedsføring. Dette har jeg i dag stor nytte av - spesielt i møte med kunder som ønsker å benytte seg av nye digitale løsninger. Samtidig som jeg skrev masteroppgaven tok jeg steget med å flytte ut av Norge, da jeg signerte kontrakt med Liverpool FC.

Når og hvorfor ble du interessert i digital markedsføring?

- Etter Liverpool førte fotballen meg videre til Haugesund hvor jeg spilte for Avaldsnes, hvor jeg også fikk meg jobb i digitaliseringsselskapet Appex. Det var her jeg virkelig fikk innføring i hva digital markedsføring er, og jeg fikk et helhetlig innblikk i digitaliseringsprosesser. Dette ga virkelig mersmak! Etter to år på Haugalandet var det igjen tid for nye utfordringer i utlandet, og denne gangen var det Djurgården og Stockholm som stod for tur. Her fikk jeg gleden av å jobbe for et selskap som heter Ryska Posten. De opplevde stor vekst og stod ovenfor en stor digitaliseringsprosess som jeg fikk ta del i. Det var en utfordrende, men samtidig veldig spennende tid - og jeg gjorde meg gode erfaringer!

IMG_1609-1_pp
 

Hva er dine arbeidsoppgaver?

- Min arbeidshverdag er veldig variert, noe jeg trives godt med. Blant mine arbeidsoppgaver finner du utarbeiding av digitale strategier, søkemotoroptimalisering, samt kampanjestyring i Facebook og på LinkedIn. Sistnevnte består også av oppfølging, analysering og optimalisering for best mulig resultat. Jeg lager også gode rapporter og "dashboards" til kundene våre. En annen arbeidsoppgave jeg også har gjort litt av, men som jeg håper å gjøre enda mer av fremover, er å filme og redigere enkle videoer for kundene våre - til bruk i kampanjer.

Du spiller også profesjonell fotball. Hvordan kombinerer du dette med jobb, og hvordan trives du med dette?

- Jeg har alltid kombinert fotball med studier eller jobb, og trives godt med en småhektisk hverdag som ofte består av trening både før og etter jobb. For meg er det et stort privilegium å få jobbe som fotballspiller, samtidig som jeg får muligheten til å utvikle meg utenfor fotballbanen. Kollegaene mine brenner virkelig for faget, og læring og kvalitet står i fokus - samtidig som det alltid er en god dose humor på veien. Så jeg føler meg først og fremst veldig heldig!

Hvordan ser du på fremtiden?

- Veldig lyst! Jeg stortrives med den dyktige og "tidige" gjengen i Kalibrert, og det brede spekteret vi har av kunder. Det er spennende å få innblikk i nye bedrifter og bransjer, og det pirrer både nysgjerrigheten og kreativiteten når du hele tiden må holde deg oppdatert og teste nye funksjoner på de ulike plattformene vi jobber med. Jeg føler meg heldig som får ta del i det gode fagmiljøet - med fokus på kunnskapsdeling og læring, og jeg er sikker på at vi kommer til å fortsette og vokse sammen.