Med lang erfaring innen salg, forretningsutvikling og markedsføring, er det med stor glede vi introduserer vår nye salgsleder og senior rådgiver, Jannicke Bøe Liebenberg.

Med lang erfaring innen salg, forretningsutvikling og markedsføring, er det med stor glede vi introduserer vår nye salgsleder og senior rådgiver, Jannicke Bøe Liebenberg.

- Jeg har fulgt med på både Kalibrert og Keyteq tidligere, og vært fascinert over hva de har fått til hver for seg. Nå når selskapene har slått seg sammen, så jeg på dette som en spennende reise som jeg hadde lyst til å være med på, sier Jannicke.

Hun kommer fra jobben som regionssjef i Front Innovation AS, men har også lang fartstid i Schibsted og Sysla hvor hun de siste årene arbeidet mye med medierådgivning og salg rettet mot B2B-markedet. 

Skal bidra med videre vekst

Hos oss kommer Jannicke til å jobbe på tvers i Labs med levering i hele verdikjeden; fra teknologiutvikling og design - til rådgivning, kommunikasjon og markedsføring.

- I Labs ønsker jeg å bidra til videre vekst, både på eksisterende og nye kunder, samt bidra med enda mer salgskompetanse inn i selskapet. De siste årene, og kanskje spesielt i år, har kundereisen endret seg mye. Mer og mer skjer digitalt og dette endrer måten bedrifter må jobbe med salg på et strategisk og utøvende nivå. Dette gleder jeg meg til å hjelpe våre kunder med, sier Jannicke.

Daglig leder i Labs.Marketing, Lise K. Jæger, er svært fornøyd med å ha fått på plass en salgsleder. Hun ser en økende sammenheng mellom kunders markedsførings- og salgsprosesser, og opplever at det skjer mye knyttet til digitalisering og effektivisering gjennom smart bruk av systemer og prosessforbedringer.

- Etter korona opplever vi at mange bransjer nå ser et ekstra behov for å få generert leads på nye, digitale måter. Dette kommer Jannicke til å ha ekstra fokus på fremover, og vi gleder oss masse til å få hun skikkelig i gang. Hun har et godt hode, verdifull erfaring og en overlegen evne til å sette seg inn i kunders behov, sier Lise.

Jannicke Bøe Liebenberg og Lise K. Jæger i Labs.Marketing.

Godt i gang

Jannicke tiltrådte i den nyopprettet stillingen som salgsleder og senior rådgiver 1. september, og er allerede godt i gang med å sette seg inn i Labs´ kundeportefølje.

- Førsteinntrykket mitt av Labs er høyt faglig nivå hos de ansatte, spennende kunder, ambisiøse vekstplaner og at det er fin gjeng jeg skal jobbe med. Jeg er sikker på at dette er et sted jeg kommer til å trives, avslutter hun.