Kalibrert er svært fornøyd med å få på plass Preben Helle fra september i år!

Han er en glad gutt fra Åsane, som brenner for smart bruk av sosiale medier. Preben har flere års erfaring med digital markedsføring fra reiselivsbransjen. Nå jobber han som rådgiver innen sosiale medier for flere av byens lokale selskaper. I Kalibrert har de fleste ansatte tidligere vært ansatt i en markedsavdeling. Samtidig fungerer ofte byens byråer som rekrutteringsplass for digitale hoder til kundens side av bordet. Vi lurer på hvordan overgangen har vært fra å ha jobbet i en markedsavdeling til å nå jobbe i et byrå.

 

Hva tenker du fordelene er med å jobbe med flere merkevarer vs én merkevare?   

“I en markedsavdeling får man holdt fokus på et selskaps målsettinger og konsentrert seg om dette. Jeg kommer i tillegg fra et fremoverlent selskap som har fått til mye spennende innen digital markedsføring. Men alt til sin tid”, smiler Preben. “For min del har det vært utrolig givende å bli kjent med mange ulike type kunder hos Kalibrert. Her er kunder i alle bransjer med ulike utfordringer, og det er noe av det som er med på å gjøre hverdagen så interessant. Fellestrekket for mange av våre kunder er at de opplever at det har blitt vanskeligere å få oppmerksomhet og rekkevidde uten å betale for det. Som spesialist bidrar jeg til implementere gode taktiske planer, smart målgruppestyring og klok optimalisering av budskap og kampanjer i sosiale medier. Noen ganger kan det også være aktuelt med work shop eller kursing for kunder som selv vil kjøre sine kampanjer i sosiale medier”.

 

Hvordan sikrer dere faglig utvikling i et selskap som ikke er så stort?

“Det går jo nesten ikke en uke uten at der er noe nytt fra Google eller Facebook. Det kan være utfordrende å henge med, men her i Kalibrert jobber vi jo med dette 100% av tiden. Fellesnevneren må være at vi virkelig brenner for vårt fagfelt. Derfor har vi ukentlige faglunsjer der vi oppdaterer hverandre. Det bidrar utrolig til vårt sterke fagmiljø. Vårt fellesskap er preget av at vi alltid må være frempå for å skjønne hva ny funksjonalitet og teknologi kan utrette. Vi har og en del synergier mellom kundene våre. Det som fungerer for bankbransjen kan kanskje også fungere for undervisning eller treningssenterbransjen".

Hvordan ser du på fremtiden?

“Den ser jo utrolig oppløftende ut for min del. Jeg har kommet til et av byens beste byrå, og føler virkelig at jeg har funnet min plass her hos Kalibrert. Her får jeg muligheten til å utvikle meg i tråd med mine egne ambisjoner. Vi er et selskap med et fantastisk potensialet, flott arbeidsmiljø, og jeg lærer nye ting hele tiden. 2018 blir et veldig spennende år for alle oss i Kalibrert”.